У Києві зафіксовано спалах захворювання на сальмонельоз серед працівників дитсадка
У Києві зафіксовано спалах захворювання на сальмонельоз серед працівників приватного дитсадка, в який харчові продукти доставлялись кейтеринговою компанією. Для усунення загрози здоров`ю людей, з метою локалізації спалаху, за результатами інспектування Держпродспоживслужбою винесено рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів зазначеною компанією. Про це повідомляє 49000 з посиланням на Держпродспоживслужбу.
Встановлено, що 11 липня у Києві було зареєстровано 3 випадки захворювання на сальмонельоз серед працівників одного з приватних дошкільних дитячих закладів. В дитсадок харчові продукти доставлялись кейтеринговою компанією.
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби проведено позапланові заходи державного нагляду (контролю) потужностей операторів ринку з відбором для лабораторного дослідження зразків проб води питної на відповідність вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», санітарно- гігієнічних змивів з об`єктів навколишнього середовища, бактеріологічним дослідженням персоналу на носійство кишкових інфекцій.
“Для усунення загрози здоров`ю людей, з метою локалізації спалаху, за результатами інспектування Головним державним інспектором винесено Рішення про тимчасове припинення виробництва та/або обігу харчових продуктів, видано Припис про усунення порушення вимог законодавства про харчові продукти, готується Протокол про порушення Закону України “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров`я та благополуччя тварин”, – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби у Facebook.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Кременчуці чоловік-транссексуал викрав новонароджену дитину з перинатального центру.
Рекламні блоки дають нам змогу залишатися незалежними ЗМІ, а вам - отримувати найсвіжіші новини під ними. Scroll down!
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: